PIWO WEDŁUG KATEGORII - Stopniowość - 12,8°


St.Louis
12° Premium Gueuze
St-Louis Premium Gueuze zawiera mieszankę młodych i starych lambików. Jest to orzeźwiające piwo z doskonałym balansem pomiędzy kwasowością typową dla gueuze, a słodszymi i lekko…
St-Louis Premium Gueuze zawiera mieszankę młodych i starych lambików. Jest to orzeźwiające piwo z doskonałym balansem pomiędzy kwasowością…


BrewAge
12° Alphatier NEIPA
Blond, aksamitne austriackie piwo rzemieślnicze w stylu New England IPA z subtelnym naturalnym zmętnieniem. Emanuje fascynującym owocowym aromatem. Płatki owsiane i subtelna…
Blond, aksamitne austriackie piwo rzemieślnicze w stylu New England IPA z subtelnym naturalnym zmętnieniem. Emanuje fascynującym owocowym…


Palm
12° Amber Ale
Spéciale Belge Ale to jedno z najlepszych belgijskich piw. Palm to piwo górnej fermentacji o bursztynowym kolorze. Własne słody browaru są podstawą jego karmelowych i miodowych…
Spéciale Belge Ale to jedno z najlepszych belgijskich piw. Palm to piwo górnej fermentacji o bursztynowym kolorze. Własne słody browaru są…


Schneider-Weisse
12° TAP 7 Original Weissbier
Piwo pszeniczne górnej fermentacji od specjalisty od piw pszenicznych z Bawarii. Jest to ich najlepiej sprzedający się produkt z etykietą TAP 7. Aromat bardzo bananowy i owocowy,…
Piwo pszeniczne górnej fermentacji od specjalisty od piw pszenicznych z Bawarii. Jest to ich najlepiej sprzedający się produkt z etykietą…


Jacob
12° Weissbier
Ten weizen, podobnie jak wiele jego pszenicznych odmian, ma nieprzejrzysty pomarańczowy kolor i gęstą białą pianę, która opada bardzo powoli i utrzymuje się w szkle przez cały…
Ten weizen, podobnie jak wiele jego pszenicznych odmian, ma nieprzejrzysty pomarańczowy kolor i gęstą białą pianę, która opada bardzo…


St.Louis
12° Fond Tradition Gueuze
Belgijskie piwo w stylu Gueuze, którego jeden składnik leżakuje przez trzy lata w dębowej beczce. Po trzech latach miesza się go z rocznym lambikiem i butelkuje. W ten sposób…
Belgijskie piwo w stylu Gueuze, którego jeden składnik leżakuje przez trzy lata w dębowej beczce. Po trzech latach miesza się go z rocznym…