PIWO WEDŁUG KATEGORII - Użyte chmiele - Vital


Zichovec
12° Sour Passion Fruit
Sour z Zichovca w puszce. Produkowany jest przy użyciu klasycznej metody Kettle Souring, w której bakterie kwasu mlekowego są dodawane do piwa przed warzeniem chmielu, aby obniżyć…
Sour z Zichovca w puszce. Produkowany jest przy użyciu klasycznej metody Kettle Souring, w której bakterie kwasu mlekowego są dodawane do…


Zichovec
12° Sour Aronia Cherry
Nový přírůstek kyseláčů od Zichovce. Tentokrát spojili méně obvyklé ovoce a přináší vám kyselé spojení višní a arónie. Višně násobí kyselost a šťavnatost, kdežto arónie se stará o…
Nový přírůstek kyseláčů od Zichovce. Tentokrát spojili méně obvyklé ovoce a přináší vám kyselé spojení višní a arónie. Višně násobí…